Ljetno osvježenje 9a5bdd.com

Napisao 9a5bdd dana 7. kolovoza 2014. – 21:31

Predugo je prošlo od objavljivanja posljednjeg članka na 9a5bdd.com radioamaterskoj web stranici. Zahvaljujući godišnjem odmoru i kiši koje za ovo doba godine ima i previše, uspio sam odvojiti malo slobodnog vremena i iskoristiti ga za ljetno osvježenje ovih radioamaterskih internetskih stranica.

Iako je izgled ostao isti, novina ima po svim dijelovima site-a. S obzirom da sam u proteklih godinu dana kupio nešto nove opreme, ažurirana je stranica o 9a5BDD amaterskoj radijskoj postaji. Stranica s on-line dnevnikom rada amaterske radijske postaje 9a5BDD doživjela je najveće osvježenje zahvaljujući izvrsnom i besplatnom HRDLOG.net servisu. Također, dodane su nove fotografije u galeriji. Osim toga, ažurirao sam stranicu linkovi koja je dopunjena s nekim novim zanimljivim internetskim stranicama koje vrijedi posjetiti. I posljednje, UK zastavica u izborniku vodi na QRZ.com gdje se mogu pronaći osnovne informacije o 9a5BDD amaterskoj radio stanici na engleskom jeziku.

Nažalost, zbog poslovnih obveza preko godine, ne mogu obećati da ću nastaviti redovito osvježivati stranicu člancima, no potrudit ću se da tu i tamo dodam koju zanimljivu novost i fotografiju.

Ono što obećajem jest da ću do kraja ljeta napisati jedan kratki članak o maloj, ali odličnoj Buddipole anteni jer me stvarno oduševila!

Vy 73 de Ivan, 9a5bdd from EU-170!

Tagovi:

Ispričavam se ali unos nije dopušteno komentirati.O 9a5BDD.com

Dobrodošli na 9a5BDD.com! Ja sam Ivan Palčić, diplomirani pravnik, koji slobodno vrijeme voli provoditi na radiovalovima u razgovoru s radioamaterima diljem svijeta. Radioamaterski ispit za A razred položio sam u lipnju 2005. godine. Ponosni sam član Hrvatskog radioamaterskog saveza i Radiokluba Zagreb 9a1ADE. Također, član sam European Phase Shift Keying Club-a #2829. i Croatian Digital Group-e #011. Od radio uređaja najčešće koristim Yaesu FT-857d u kombinaciji s odličnom malom Buddipole antenom iz kućne radinosti. Više...